8 Martie 2015: Tot ce are mai bun PNL vs. tot ce are mai Frumos Suceava

Sucevencele au avut parte și în acest an de o surpriză frumoasă din partea liberalilor. Continuând o tradiție începută cu multi ani în urmă, copresedintele PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, alături de viceprimarii Sucevei, Ovidiu Doroftei si Lucian Harsovschi si de mai mulți membri ai organizatiei PNL Suceava au încercat să aducă zâmbetele pe chipurile doamnelor si domnișoarelor din municipiul resedinta de județ.

balan 8 martie 2015 (3)

Echipa deputatul sucevean a fost prezentă pe străzile municipiului Suceava unde a dăruit femeilor garoafe și le-a urat ”la mulți ani” și o primăvară frumoasă.

 

”Suntem în cel mai frumos moment al anului la început de primăvară. Florile acestea ne înveselesc și noi cu ajutorul lor vrem să le înveselim pe doamne și domnișoare pe mame și pe surori, pe cele care până la urmă ne fac viața mai frumoasă. Astăzi e un moment când și noi să putem să le dăruim  odată cu aceste flori un moment de sinceritate și apreciere”, a declarat deputatul Ioan Bălan.

balan 8 martie 2015 (2)

La rândul său viceprimarul Ovidiu Doroftei a declarat că liberalii vor să fie alături de femeile din municipiul Suceava cu o floare, un gând bun și cu o speranță de mai bine pentru viitor. ”E primăvară, e firesc să întâmpinăm acest anotimp care readuce totul la viață ne bucură și ne readuce și nouă zâmbetul pe buze să-l întâmpinăm așa cum se cade cu această ocazie specială Ziua Internațională a Femeii. Vrem să marcăm așa cum am făcut-o în fiecare an acest moment încercând să aducem zâmbetul și să-l menținem pe fețele cetățenilor din municipiul Suceava, al femeilor în primul rând și să le transmitem o primăvară frumoasă și un călduros ”la mulți ani” cu această ocazie specială și să fim alături cu o floare cu o vorbă bună cu un gând bun și cu o speranță pentru un an mai bun și un viitor mai bun”, a spus Doroftei.

balan 8 martie 2015 (6)

Proaspătul ales viceprimar al orașului,  Lucian Harșovschi a explicat și el că ”în fiecare an la început de primăvară suntem alături de doamne și domnișoare, stăm de vorbă cu ele pe străzi, ne întâlnim, le transmitem un gând bun alături de o floare, ca să le descrețim frunțile”. ”O primăvară frumoasă tuturor doamnelor și domnișoarelor din municipiul Suceava”, le-a transmis viceprimarul Lucian Harșovschi tuturor femeilor din Suceava.

loading...