11 elevi suceveni s-au calificat in etapele nationale ale olimpiadelor de istorie si biologie


Intră acum și în grupul de

 11 elevi vor reprezenta județul Suceava la etapele naționale ale olimpiadelor de istorie și biologie.

olimpiada Tehnologii

Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul ISJ, prof. Mariana Drumea, sâmbătă, 7 martie 2015, s-a desfăşurat la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” din Suceava etapa judeţeană a olimpiadei de istorie la care au participat 94 de elevi de clasa a VIII-a şi de liceu din judeţ.

În urma desfășurării competiției, cinci elevi s-au clasat pe locul I, ceea ce le permite participarea la etapa naționlă din perioada 7-11 aprilie 2015, de la Oradea.

Lotul județului Suceava va fi reprezentat de Bejenar Anastasia, de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu ” Suceava, Galeş Georgiana, de la Colegiul Naţional „Ștefan cel Mare” Suceava, Ieţcu Lavinia, de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, Macar Ioana, de la Colegiul Naţional „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc și Ailenei Miluţa, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni.

În ceea ce privește etapa județeană a olimpiadei la biologie, aceasta s-a desfășurat tot sâmbătă, 7 martie 2015, la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Suceava. Au participat 238 de elevi de clasa a VII-a şi de liceu din judeţ, dintre care şase elevi au obţinut cele mai bune rezultate și vor participa la Târgu Mureş în perioada 6-10 aprilie 2015, în cadrul evenimentului UMF 70, la etapa națională a olimpiadei.

Vor reprezenta județul Hatnean Maria Cristina, de la Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava, Babaianu Mădălina, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, Gheorghe Andrei Daniel, de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, Ştefan Cristian Vasile, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, Andronic-Gorcea Nicolae, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava și Vasileniuc Beniamin, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava.


Intră acum și în grupul de