Programul Rabla pentru aparate auditive. Vezi cum poti beneficia de o testare gratuita a auzului


Intră acum și în grupul de

Sucevenii își pot testa gratuit auzul prin intermediul unui program desfășurat de un cabinet de audiologie în colaborare cu Primaria Municipiului Suceava.

test_de_auz

Potrivit Primăriei Suceava, campania se va desfăşura în perioada 16 martie – 30 aprilie 2015, în cabinetul de reabilitare auditivă Soundservice din Suceava, de pe B-dul Ștefan Cel Mare, nr.41, bl.A3, aflat la parter.

Sursa citată a precizat că cei care poarta deja aparat auditiv își pot reînoi proteza auditivă prin Programul Rabla, oferind-o pe cea veche drept avans.

Soundservice este un lanț de cabinete medicale, specializat în audiologie și protezare auditivă care s-a remarcat pe piața din România prin performanța aparaturii din dotare, dar și prin profesionalismul personalului calificat în domeniul investigării auzului, protezare auditiva, service proteze auditive, modelare și personalizare. De asemenea, cabinetul repară proteze auditive indiferent de marcă și indiferent de unde sunt achiziționate, constatarea defecțiunilor fiind gratuită.


Intră acum și în grupul de