Elevi și profesori de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, premiați de Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca


Intră acum și în grupul de

În perioada 10 ianuarie-28 februarie 2015, Facultatea de Business din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, în colaborare cu S.C. SISTEC-SBSOL SRL, a organizat prima ediţie a concursului naţional de eseuri “Succesul în ospitalitate şi turism”, la care au participat 235 de elevi din 22 de judeţe.

incondeiere oua la targul de turism al Republicii MoldovaÎn urma evaluării, au fost premiaţi din cadrul Colegiului „Alexandru cel Bun” Gura Humorului elevii Bîrsan Alexandra – prof. coord. Vrînceanu Maria cu menţiunea I; Puşcaşu Beatrice Florentina – prof. coord. Cuţuhan Mihaela cu menţiunea I; Cohut Agneşka – prof. coord. Cuţuhan Mihaela – mentiunea II și Roşca Ionela Petruţa – prof. coord. Cuţuhan Mihaela – menţiunea III.

Întrucât doamna profesor Cuţuhan Mihaela a avut cea mai mare medie înregistrată de către profesorii coordonatori, ocupând locul I, a câştigat un laptop şi un rucsac pentru laptop oferite de către partenerul S.C. SISTEC-SBSOL SRL.

Premierea câştigătorilor se va face într-un cadru festiv stabilit de către Facultatea de Business din Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca în perioada imediat următoare.

Toţi elevii şi profesorii coordonatori participanţi vor primi diplome de participare.

Pentru a participa la concurs, elevii au redactat un eseu pe baza unor cerinţe precum administrarea afacerilor în industria turismului şi a ospitalităţii din România. În ceea ce priveşte vocabularul utilizat în eseu, elevilor li s-a solicitat să includă termeni cheie precum: turism, ospitalitate, afacere, vacanță, specific local, regional sau național, destinație turistică, tradiții și obiceiuri, gastronomie, România. Titlul eseului a fost stabilit de către elev împreună cu profesorul coordonator.

 


Intră acum și în grupul de