Suceava Noastră: Demnitatea sucevenilor călcată în picioare. Staţiile de autobuz arată precum ghenele de gunoi


Intră acum și în grupul de

Iniţiatorul asociaţiei Suceava Noastră, Dan Ioan Cuşnir, a sesizat, marţi, că demnitatea sucevenilor este călcată în picioare aceştia fiind trataţi precum gunoaiele din moment ce staţiile de autobuz arată precum ghenele de gunoi.

statie autobuz 1
Staţie autobuz oraş civilizat
statie autobuz 5
Statie autobuz Suceava

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuşnir atrage atenţia asupra acestei situaţii atât primarului Ion Lungu cât şi viceprimarilor şi consilierilor locali suceveni.

 

„Domnule Ion Lungu, ştiţi cum arată staţiile de autobuz din Suceava? Dar cum arată cele dintr-un oraş în care este respectată demnitatea cetăţenilor? Când aţi mers ultima oară cu mijloacele de transport în comun, domnule primar, domnilor actuali şi foşti viceprimari, domnilor actuali şi foşti consilieri locali? Sau măcar, când v-aţi pogorât ultima oară privirea asupra cetăţenilor pe care îi plouă în staţiile de autobuz? Va purtaţi de parcă i-aţi consideră pe locuitorii din Suceava Noastră, gunoaie, de vreme ce staţiile pentru transportul în comun arată că nişte ghene de gunoi.

statie autobuz

statie autobuz 4

 

 

Domnule Ion Lungu, pentru că trăim în ţară în care NU se televizează o finală internaţională de tenis, la care participa o româncă, dar se transmit în direct arestări şi descinderi antifraudă, eu unul încă mai sper că următoarea finală internaţională de tenis la care va participa o româncă, să fie perturbată de ştiri despre Suceava şi cei 11 ani de atentate la demnitatea Sucevenilor!

Pentru că acesta este încă un atac la demnitatea Sucevenilor, vom lupta pentru a ne lua oraşul înapoi! Pas cu Pas!”,se arată în comunicatul semnat de Dan Cusnir, iniţiator Suceava Noastră

statie autobuz 6 statie autobuz 2


Intră acum și în grupul de