Intră acum și în grupul de
Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava organizează, sâmbătă, 28 martie, cea de-a patra ediţie a competiţiei Ecotrophelia ce se adresează adresează tuturor studenţilor înscrişi la programele de studii de licenţă, masterat şi doctorat.
Concursul va începe de la ora 10.00, în Amfiteatrul E 230 din corpul E, având drept scop încurajarea creativităţii studenţilor în dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative, destinate consumului uman şi prietenoase cu mediul înconjurător.
Potrivit reprezentanților USV, faza naţională a competiţiei ECOTROPHELIA ROMÂNIA din anul 2015 se va desfăşura la Universitatea de Ştiinţe Agricole si Medicina Veterinara a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara în luna mai, iar faza internaţională va fi la Milano, Italia, în luna octombrie.
Ediţia din 2014 a competiţiei naţionale a fost câştigată de o echipă de la Facultatea de Inginerie Alimentară din Suceava. Câştigătorii din anul 2014 au reprezentat România la faza internaţională desfăşurată la Paris, în Franţa şi au obţinut Medalia de argint.