Regulament pentru gestionarea câinilor cu și fără stăpâni la Fălticeni. Locuitorii orașului sunt chemați la consultări cu autoritățile


Intră acum și în grupul de

După modelul municipiului Suceava unde a fost introdus un regulament pentru câini, și Primăria din Fălticeni organizează prima consultare publică pe tema aprobării unui „Regulament privind desfăşurarea activităţii de gestionare a câinilor cu şi fără stăpân din municipiul Fălticeni”.

caini 5

Astfel, Gheorghe Cătălin Coman, primarul municipiului Fălticeni se va întâlni vineri, 3 aprilie 2015, la ora 14.00, în Sala „Iorgu Radu” a Primăriei Fălticeni, cu preşedinţii şi administratorii asociaţiilor de proprietari.

Potrivit reprezentanților Primăriei Fălticeni, consultările pe tema aprobării regulamentului vor continua pe data de 8 aprilie 2015, de la ora 15.00, cu o întâlnire la sediul Primăriei Fălticeni cu toate persoanele interesate de acest subiect.

Proiectul regulamentului a fost lansat pentru consultare publică pe data de 17 martie 2015 şi urmează să fie supus aprobării Consiliului Local Fălticeni în şedinţa ordinară din luna aprilie 2015.

Documentul poate fi consultat pe pagina falticeni.ro şi la avizierul Primăriei Fălticeni.

Observaţii şi propuneri legate de acest proiect pot fi trasmise Primăriei Fălticeni pe adresa [email protected], sau în scris la Registratura Primăriei Fălticeni, str. Republicii nr. 13.

Totodată, reprezentanții Primăriei Fălticeni au anunțat că la întâlnirea de vineri va fi prezentat şi programul de colectare a deşeurilor reciclabile, în urma participării Municipiului Fălticeni în competiţia naţională „Oraşul Reciclării 2015”.

 


Intră acum și în grupul de