De Ziua Jandarmeriei Române, opt jandarmi au fost înaintați în grad


Intră acum și în grupul de

 

jandarmi  (2)

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, marcată la data de 3 aprilie, doi ofițeri și șase subofițeri au fost înaintați în grad la adunarea festivă a cadrelor unităţii de la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Pentru modul de îndeplinire a misiunilor şi atribuţiilor de serviciu, conducerea M.A.I. şi a I.G.J.R a hotărât înaintarea în grad înaintea expirării stagiului minim pentru doi ofițeri, de la gradul de maior la gradul de locotenent colonel pentru lt.col. Lungu Marian Mihai, inspector şef şi pentru lt.col. Căldăruş Traian, ofiţer specialist ordine publică.

De asemenea, şase subofiţeri au avansat de la gradul de plutonier major la gradul de plutonier adjutant. Este vorba despre plt. adj. Molea Marian, de la Detaşamentul de Intervenţie Suceava, plt. adj. Grădinaru Ionuţ, de la Grupa de Ordine Publică Dolhasca, plt. adj. Atănăsoaie Toader, de la Postul Ordine Publică Montan Vatra Dornei, plt.adj. Iureniuc Petru, plt.adj. Dascălu Virgiliu şi plt.adj. Rîznic Ovidiu, din structura de comandament a inspectoratului.

După oficierea unei slujbe religioase de către preotul militar şi felicitarea cadrelor, activitatea s-a finalizat cu intonarea Imnului Naţional al României.


Intră acum și în grupul de