22 de școli din județul Suceava participă la „Eco Junior 2015”


Intră acum și în grupul de

Un număr de 22 de școli din județul Suceava participă în această perioadă, în „Săptămâna altfel”, la proiectul național „Eco Junior 2015”.

eco junior 2015

Suceava se află printre județele fruntașe ca număr de școli înscrise, fiind pe locul cinci, după județele Galați, Bacău, Dambovița și Buzău.

Potrivit Asociației Drumeții Montane, organizatoarea proiectului național „Eco Junior 2015”, s-au înscris  512 unități de învățământ, de pe întreg teritoriul țării, peste 1150 de profesori devenind repezentanți ai Asociației Drumeții Montane .

„Profesorii din ciclul preșcolar, primar, gimnazial, inclusiv liceal vor desfășura activități educative în perioada 6-10 aprilie, în cadrul programului „Școala Altfel: Să știi mai multe,să fii mai bun!” sub atenta  îndrumare a  reprezentanților Asociației Drumeții Montane. Activitățile desfășurate în cadrul proiectului vor îmbunătăți educația copiilor în spiritul ecologic și importanța conservării naturii, copiii fiind la ora actuală o armă puternică pentru a schimba lumea în bine”, au informat reprezentanții Asociației.

În cadrul proiectului „Eco Junior”, în acest an cele mai căutate activități sunt „Afișul meu ecologic”, „Videoproiecții cu tematică ecologică”, „Să alergăm în sac”, „Oul și lingura”, „Împărate, împărate cât este ora?”, „Turism în România – Jocul de cultură generală” și „Cum să ne orientăm”.


Intră acum și în grupul de