Investiţiile de la Spitalul Judeţean şi de la Aeroport se vor derula cu viteză. Când ai conflict la graniţă investeşti în transporturi şi spital


Intră acum și în grupul de

Jurnalistul sucevean Dana Humoreanu a apreciat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la televiziunea regională Intermedia TV că lucrările de extindere a Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Suceava şi cele de modernizare a Aeroportului Suceava se vor derula cu viteză pentru că la graniţă există un conflict şi este normal să se ia măsuri în acest sens.

Dana Humoreanu Odp (8)

„Când ai conflict la graniţă investeşti în infrastructura de transport şi în spitale”, a spus Humoreanu care a arătat că Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava are, acum, dotări peste clinci universitare din ţară, iar Aeroportul va fi dat în folosinţă la 1 august.

Ea consideră că se încearcă punerea la punct a infrastructurii de transport din zonă, reamintind de modernizarea drumului Botoşani-Suceava şi crede că se va moderniza cât de curând şi drumul Siret-Suceava.

Humoreanu a reamintit o declaraţie a preşedintelui Klaus Iohannis la Kiev care a anunţat că răniţi din Ucraina vor fi trataţi în spitale din România.

Ea a mai arătat că în Suceava va fi de Paşte şi un exerciţiu de alarmare.

„Se testează reacţia populaţiei la momente de criză”, a spus jurnalistul.

Ea a adăugat că în ţările din jur se discută despre introducerea stagiului militar obligatoriu şi a reamintit că Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava a primit drapelul de luptă, ceea ce înseamnă că este o unitate combatantă.

„Trebuie să fii inconştient să nu-ţi iei toate măsurile. Ne dorim să nu fie cazul, dar trebuie să fii pregătit pentru orice situaţie”, a mai spus Dana Humoreanu.


Intră acum și în grupul de