O elevă de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava a obținut locul I la Olimpiada Națională de Științe Socio-Umane, la disciplina sociologie


Intră acum și în grupul de

În perioada 6-10 aprilie, la Mangalia, s-a desfășurat Olimpiada Națională de Științe Socio-Umane, la disciplinele logică, argumentare şi comunicare, psihologie, economie, sociologie şi filosofie, educaţie civică şi cultură civică.

examen scris

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, cea mai bună performață a lotului de olimpici suceveni îi aparține elevei Ana –Maria Antonesei, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava care a obținut locul I la disciplina sociologie.

De asemenea, o altă reușită la Olimpiada Națională de Științe Socio-Umane este reprezentată de mențiunea obținută la psihologie de eleva Raluca – Maria Leonti, de la același colegiu. Ambele eleve au fost îndrumate de profesorul Cezar Anuței.

Elevii câştigători au fost recompensați cu bani și cărţi, iar Primăria Mangalia a oferit premianților sejururi la mare, în staţiunile din sudul litoralului.

Lotul reprezentativ al județului Suceava a fost format din șapte elevi, însoțiți de către profesorul Cezar Anuței de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava și trei profesori evaluatori, Viorica Ionițe de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni, Ana-Maria Rusu de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului și Gabriela Aungurencei, de la Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava.

 

 


Intră acum și în grupul de