Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la Iulius Mall Suceava. Vezi câte posturi sunt scoase la concurs


Intră acum și în grupul de

bursa locurilor de munca pentru absolventi 2014 (1)

AJOFM Suceava organizează vineri, 24 aprilie 2015, la Iulius Mall Suceava, în zona liftului panoramic, Bursa Locurilor de Muncă.

Evenimentul va începe de la ora 10.00 și va avea loc simultan și în localitățile Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit AJOFM Suceava, până în prezent, bursa a înregistrat un număr de 436 de locuri vacante la nivelul județului, dintre care 227 de posturi sunt scoase la concurs în Suceava, 54 la Fălticeni, 114 la Rădăuți și 41 la Câmpulung Moldovenesc.

„Vor fi prezenți cel puțin 85 de angajatori, 35 confirmând deja prezența la bursa din Suceava, 12 la bursa din Fălticeni, 19 la bursa din Rădăuți și 19 la bursa din Câmpulung Moldovenesc”, a informat Anca Capverde, inspector superior comunicare, presă și relații publice în cadrul AJOFM Suceava.

Totodată, persoanele interesate vor putea consulta și solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa.

Capverde a precizat că sunt disponibile un numar de 203 locuri vacante în Germania, Malta, Franța și Suedia.

Cele mai solicitate meserii la Bursa Generală a Locurilor de Muncă sunt pentru confecționeri de îmbrăcăminte, tâmplari, dulgheri și șoferi.

De asemenea, un număr important de posturi vacante sunt pentru asistenți relații publice și comunicare (în limba italiană), lucrători comerciali, electricieni sau bucătari.

„Dintre cele mai căutate specializări cu studii superioare rămân, în continuare, inginerii și economiștii, la nivelul județului oferta pentru nivelul superior de studii ajungând la 28 de posturi, până în prezent”, a mai spus Anca Capverde.


Intră acum și în grupul de