Jandarmeria Suceava face recrutări pentru instituţiile militare de învăţământ


Intră acum și în grupul de

jandarmi steag lupta (50)

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava selecţionează candidați, atât bărbați cât şi femei, pentru a participa la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit IJJ Suceava, cererile de participare la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ universitar din cadrul M.A.I. şi M.Ap.N. şi în şcolile postliceale ale M.Ap.N. se pot depune la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava  în perioada 24 aprilie – 29 mai 2015, iar pentru instituţiile de formare a subofiţerilor M.A.I. în perioada 24 aprilie – 07 august a.c..

„Candidaţii pot opta pentru una sau mai multe instituţii de învăţământ superior sau şcoli postliceale, în măsura în care graficele/calendarele concursurilor de admitere realizate de către instituţiile organizatoare permit participarea la probele de concurs, constituindu-se astfel dosare distincte pentru fiecare instituţie de învăţământ pentru care au optat”, au mai precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

Informaţii privind graficul desfăşurării activităţilor, condiţiile şi criteriile de recrutare, probele de concurs şi componenţa dosarului se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, Str. Traian Vuia nr. 7 bis, la numărul de telefon 0230/522998 interior 24535 – Biroul Resurse Umane sau pe site-ul instituţiei la adresa www.jandarmeriasuceava.ro.


Intră acum și în grupul de