Poliția Județeană face recrutări pentru școlile de polițiști


Intră acum și în grupul de

politisti

În perioada 21 aprilie – 29 mai 2015 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava prin Serviciul Resurse Umane, efectuează recrutări pentru instituţiile de învăţământ superior din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care formează ofiţeri de poliţie, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” Bucureşti şi instituţiile de învăţământ din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, care formează specialişti, potrivit nevoilor M.A.I., conform actelor normative în vigoare.

De asemenea, între 21 aprilie – 07 august 2015 se fac recrutări și pentru şcolile postliceale din cadrul M.A.I..

Potrivit IPJ Suceava, instituţiile de învăţământ pentru care sunt recrutaţi candidaţi sunt Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, Academia Tehnică Militară, Institutul Medico-Militar, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazu”, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti şi Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I”.

„În situaţia în care candidaţii au mai urmat o formă de pregătire similară, cu suportarea cheltuielilor de la bugetul de stat, în conformitate cu art. 142 din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, vor achita contravaloarea serviciilor de şcolarizare de care au beneficiat anterior cu finanţare de la bugetul de stat”, au precizat reprezentanții IPJ Suceava.

Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0230/203112.


Intră acum și în grupul de