Studenți ai Facultății de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, distinși cu premiul I la Consorțiul Național de Inginerie Economică de la Constanța


Intră acum și în grupul de

Doi studenți ai Facultății de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor din cadrul USV au fost distinși cu premiul I la Consorțiul Național de Inginerie Economică ce s-a desfășurat la Constanța, în perioada 15-16 mai. Manifestarea a fost prilejuită de aniversarea a 25 de ani de la înfiinţarea Consorţiul de Inginerie Economică din România-CIER.

pentiuc usv

Universitatea „Ovidius” din Constanţa  şi Academia Navală „Mircea cel Bătrân” au organizat Consorțiul Național de Inginerie Economică, eveniment la care au participat reprezentanţi din 22 centre universitare din România.

Conducerea lucrărilor consorţiului a fost asigurată de prof.dr.ing. Monica IZVERCIANU de la Universitatea Timişoara şi de prof. dr.ing. Ioan ABRUDAN de la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca.

Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava a fost reprezentată la Consorțiul Național de prof.dr.ing. Radu-Dumitru Pentiuc, directorul Departamentului de Electrotehnică din cadrul Facultății de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, şi studenţii Lenuţa Mihaela Rusu şi Pavel Popescu, din anul IV, programul de studii Inginerie economică în domeniul electric, electronic şi energetic.

Cei doi studenți au fost distinși cu premiul I la Cercul ştiinţific studenţesc din Domeniul Inginerie şi Management „Prof.Univ.Dr.Ing. Moise Tuturea”, secțiunea marketing.

 

 


Intră acum și în grupul de