Acasă Social Recepţia finală la depozitul de deşeuri de la Moara ar urma să...

Recepţia finală la depozitul de deşeuri de la Moara ar urma să fie făcută în două luni


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, că recepţia finală la depozitul ecologic de deşeuri de la Moara ar urma să fie făcută în maxim două luni după ce se vor finaliza probele la staţia de tratare a levigatului.

Nechifor a explicat în conferinţă de presă că, după o absenţă de trei luni, în urmă cu două săptămâni au revenit la Suceava şi consultanţii proiectului, o firmă portugheză, cu care s-a convenit un grafic accelerat astfel încât recepţia finală să fie făcută în maxim două luni.



În prezent se refac probele de testare a staţiei de tratare a levigatului care au fost făcute în 17 decembrie, dar au fost neconcludente din cauză că, la vremea respectivă, condiţiile meteo nu au fost propice pentru a vedea cu exactitate cum funcţionează staţia.

nechifor la groapa la Moara

Nechifor a mai spus că firma de consultanţă din Portugalia chiar a notificat Uniunea Europeană ca, pe viitor, să nu mai fie astfel de prevederi contractuale care să presupună acest mod de predare a lucrării către beneficiar.

Preşedintele CJ Suceava  a mai declarat că după recepţia lucrărilor se va proceda la selectarea operatorului.

În ceea ce priveşte depozitul de deşeuri de la Pojorâta, Nechifor a precizat că acolo se lucrează în continuare şi că s-au realizat mai mult de jumătate din lucrări, iar recepţia ar urma să fie la sfârşitul lunii octombrie.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version