Biciclete cadou pentru doi elevi, în cadrul unui concurs cu tematică preventivă rutieră organizat la Breaza


Intră acum și în grupul de

Organizarea de activităţi interactive pentru copii, care să cultive atitudinea preventivă şi să-i responsabilizeze pe cei mici este o prioritate pentru poliţiştii suceveni.

„Apropierea vacanţei de vară pentru copii impune desfăşurarea unor activităţi preventive în special pe linie rutieră, de natură a reduce riscul de accidente rutiere, în mod deosibit cu implicarea copiilor şi bicicliştilor”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

concurs prevenire breaza (1)

Sursa citată precizează că tocmai de aceea, având în vedere implicarea tot mai frecventă a copiilor în evenimente rutiere în calitate de biciclişti, marţi, în intervalul orar 12:00-17:00, în comuna suceveană Breaza, a fost organizat un concurs de educație rutieră.

Competiţia a constat în parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta în poligon, pentru elevii claselor I-VIII, din cadrul Școlii Gimnaziale Breaza, pe terenul de fotbal situat în spatele sediului Primăriei din localitate.

În concurs s-au întrecut 19  concurenți, aceştia fiind  susţinuti de un număr de 191 de colegi şi asistaţi de 16  profesori  și 30 de părinți.

Au fost acordate premii şi diplome tuturor participanților la competiţie.

concurs prevenire breaza

De asemenea, cu sprijinul poliţiştilor şi Primăriei comunei Breaza, doi elevi ai Școlii Gimnaziale Breaza, care sunt cazuri sociale, au primit cadou două biciclete.

Concursul cu tematică preventivă pe linie rutieră a fost organizat de agentul șef adjunct Dumitru Țăranși şi agentul Dragoș Onofrei, din cadrul Postului de Poliție Breaza, în colaborare cu directorul Școlii Gimnaziale Breaza, prof. Carmen Dumitrescu, şi  profesorul  Gabriela Zdrob și  primarul comunei Breaza, Gheorghe Lesenciuc.

concurs prevenire breaza (2)

Poliţiştii suceveni urează tuturor copiilor o vară în siguranţă şi ferită de evenimente rutiere !

 


Intră acum și în grupul de