Workshop „Alegerea și planificarea carierei în domeniul IT&C – Strategii de angajare și de îmbunătățire a CV-ului”, la USV


Intră acum și în grupul de

La Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava va avea loc joi, 11 iunie, un workshop pe tema „Alegerea și planificarea carierei în domeniul IT&C – Strategii de angajare și de îmbunătățire a CV-ului”.

Workshop-ul se va ține în Amfiteatrul Dimitrie Leonida, din corpul D al USV, între orele 18.00-20.00, invitați fiind reprezentanți ai firmelor ASSIST Software şi MIND Software.

Potrivit prof. univ. dr. Mihai Dimian, Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, în parteneriat cu 3 instituții de învățământ superior clasate la nivel național, organizatoare de studii universitare de doctorat, situate în regiunea de dezvoltare Nord-Est (Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași, Universitatea „VUSV - FIESCasile Alecsandri”, Bacău) și având ca lider Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest, derulează un proiect cofinanțat de Fondul Social European, în cadrul domeniului major de intervenție 1.2 „Calitate în învățământul superior”.

„Obiectivul general al proiectului contribuie la adaptarea și îmbunătățirea programelor de studii de licență și master în domeniul IT&C, precum și la creșterea competențelor absolvenților de studii în acest domeniu prin corelarea acestora cu specificul pieței regionale de forță de muncă”, a informat universitarul sucevean.

În acest sens, grupul țintă al proiectului este format din 700 studenți din ciclu de licență și master, 30 participanți în elaborarea politicilor și programelor de studii, 8 membri ai comisiilor de conducere din universități.

Totodată, prin intermediul proiectului, se vor acorda 100 de subvenții în valoare de 800 lei pentru studenți, în condițiile efectuării unui stagiul de practică la firme în domeniul IT&C.

Afis workshop


Intră acum și în grupul de