FOTO Au fost desemnate cele mai bune echipe de voluntari pentru situațiile de urgență. Vezi care sunt acestea!


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava şi Primăria comunei Cornu Luncii au organizat sâmbătă, 13 iunie a.c., la Baza Sportivă din Cornu Luncii, etapa judeţeană a concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

ISU Suceava a informat că la start s-au prezentat cele mai bune cinci echipe de voluntari din judeţ care au câștigat întrecerile zonale.

voluntari pentru situațiile de urgență (4)

Astfel, în competiție s-au întrecut S.V.S.U. Cornu Luncii, S.V.S.U. Dumbrăveni, S.V.S.U. Brodina, S.V.S.U. Vatra Moldoviţei şi S.V.S.U. Dolhasca.

Purtătorul de cuvânt al pompierilor suceveni, plt.adj. Alin Găleată, a declarată că după desfăşurarea probelor de concurs – pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta 4 x 100 de metri şi dispozitivul de intervenţie, locul I a fost ocupat de echipajul din comuna Brodina, locul II a revenit echipajului comunei Cornu Luncii, iar pe locul III s-a situat echipajul comunei Dolhasca.

De asemenea, la Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă, locul I a fost adjudecat de reprezentanţii S.C. Egger România S.R.L. Rădăuţi, care împreună cu echipajul S.V.S.U. Brodina, s-au calificat la etapa interjudeţeană, ce se va desfăşura în perioada 13-15 iulie a.c., în municipiul Suceava, pe stadionul „Areni”.

voluntari pentru situațiile de urgență (10)

Găleată a menționat că înainte de începerea competiţiei, conducerea ISU Suceava a transmis un mesaj de condoleanţe familiei îndurerate şi colegilor celui care a fost Vasile Beraru, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Boroaia, care a decedat în data de 9 iunie a.c., în urma unui accident nefericit.

„La finalul expunerii, s-a ţinut un moment de reculegere, de către toţi cei prezenţi la faţa locului, în memoria celui care a contribuit la salvarea vieţilor oamenilor şi a bunurilor materiale din localitatea de baştină dar şi din cele învecinate, prin nobila misiune din domeniul situaţiilor de urgenţă”, a mai spus plt.adj. Alin Găleată.

 


Intră acum și în grupul de