Acasă Social Profesor sucevean prins cu fițuici la examenul de definitivat în învățământ

Profesor sucevean prins cu fițuici la examenul de definitivat în învățământ


Intră acum și în grupul de

Un profesor sucevean care a susținut joi, 9 iulie, examenul de definitivat în învățământ, la Colegiului Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava, a fost prins de profesorii supraveghetori cu fițuici, el fiind eliminat din concurs.

definitivat



Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Suceava, prof. Mariana Drumea, candidatul s-a înscris la specializarea Psihopedagogie specială. Pentru că a fost prins cu fițuici, profesorul a fost eliminat din examen și sancţionat pentru fraudă.

Drumea a mai precizat că din cei 353 de profesori însciși la definitivat 26 au absentat, iar alți 62 s-au retras în timpul examenului din motive personale.

„Metodologia permite candidaţilor să se retragă în timpul desfăşurării probei, fără a fi luată în considerare participarea la această sesiune a examenului de definitivat”, a declarat Mariana Drumea.

Ea a mai spus că profesorii debutanţi au dreptul de a susţine de trei ori examenul de definitivat în primii șapte ani de activitate la catedră, iar nota minimă de promovare a examenului de definitivat este 8.

Rezultatele iniţiale vor fi afişate în data de 14 iulie.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version