Ziua Poliţiei de Frontieră la Rădăuţi: 76 de poliţişti de frontieră suceveni au fost avansaţi în grad


Intră acum și în grupul de

Ziua Poliției de Frontieră  Române a fost marcată, vineri, 24 iulie a.c.,  de polițiștii de frontieră suceveni la sediul Serviciului Teritorialal al  Poliției de Frontieră Suceava  din  municipiul Rădăuți.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, activitatea  a fost  condusă de comisar șef de poliție Ciorteanu Cezar – șeful S.T.P.F. Suceava.

În cadrul evenimentului, 16 agenţi  şi trei ofiţeri din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava au fost avansaţi înainte de termen, la gradul profesional următor pentru rezultate foarte bune în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

politia de frontiera suceava

Totodată, au fost avansaţi la termen, la gradul profesional următor, 11 ofiţeri şi 46 de agenţi din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava.

La eveniment au participat prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, subprefectul Atanasă Nistor, precum și sefii instituţiilor cu care Poliția de Frontieră Suceava colaborează.

„Ziua de 24 iulie este un simbol în viaţa poliţiştilor de frontieră. Este momentul în care cele două regimente ale Moldovei si Ţării Româneşti, cu atribuţii la frontiere, s-au unificat. Ca în fiecare an, la data de 24 iulie, instituţia noastră îşi aniversează ziua instituţională, recunoscându-şi şi cinstindu-şi astfel înaintașii, pentru eroismul şi devotamentul lor faţă de ţara şi poporul român”, a mai precizat comisarul-şef Ilie Poroch Seriţan.

În data de 24 iulie 2015, Poliţia de Frontieră Română a aniversat 151 ani de existenţă instituţională.


Intră acum și în grupul de