Polițiștii suceveni au oferit 30 de ghiozdane și rechizite copiilor cu posibilităţi financiare reduse de pe Mirăuți și din comuna Pătrăuți


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul IPJ Suceava au oferit 30 de ghiozdane și rechizite copiilor din familii cu posibilităţi financiare reduse care în mai puțin de o lună vor începe școala.

Potrivit IPJ Suceava, în perioada 10 – 12 august, poliţiştii de prevenire s-au deplasat în mai multe comunităţi sărace din comuna Pătrăuţi, dar şi din zona Mirăuţi din municipiul Suceava.

activitati in comunitati de romi 1

„Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii  în colaborare cu Romania Children Humanitarian Foundation au oferit 30 de ghiozdane echipate cu penare şi rechizite copiilor cu posibilităţi financiare reduse, articole de papetărie şi birotică pentru şcoală”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

Totodată, oamenii legii au purtat discuţii cu părinţii pentru a-i stimula pe aceştia să îşi înscrie copiii la şcoală şi să se implice activ în educaţia acestora.

activitati in comunitati de romi 2

„Este un mesaj clar al poliţiştilor care îndeamnă pe copii să meargă la şcoală, să aibă rezultate bune pentru a deveni un sprijin pentru comunitate şi a dezvolta un comportament adecvat. Poliţiştii stimulează astfel dezvoltarea unui comportament antiinfracţional şi antivictimal, promovând educaţia – factor principal în activitatea de prevenire a infracţionalităţii”, mai arată în sursa citată.

 

 

 


Intră acum și în grupul de