Campania „Alege să fii sănătos!”, la Cacica, în zilele de 29 şi 30 august. Circa 200 de persoane îşi vor putea testa gratuit glicemia, colesterolul şi trigliceridele


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava sprijină Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate – Sastipen, care în parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Comunitară „Împreună” şi Centrul de Formare în Profesiuni Sociale ”Pro Vocație”, organizează, în perioada 29-30 august 2015, campania de sănătate „Alege sa fii sănătos!”, din cadrul proiectului „Servicii integrate – Abordare optimă în vederea ocupării forței de muncă” în județul Suceava, localitatea Cacica, în incinta Centrului Comunitar de Servicii Integrate (CCSI) Cacica.

glicemie

Astfel, potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, timp de două zile, un număr de aproximativ 200 de persoane vor primi informaţii utile şi de calitate privind un stil de viaţa sănătos şi îşi vor putea testa gratuit glicemia, colesterolul şi trigliceridele.

„Campania își propune să contribuie la menţinerea bunei stări de sănătate a locuitorilor comunei Cacica prin informarea corectă şi promovarea unui stil de viaţă sănătos, având în vedere faptul că, în ultimii ani, sănătatea populaţiei s-a deteriorat constant, contextul socio-economic fiind în schimbare, dar mai ales informarea necorespunzătoare în ceea ce priveşte sănătatea, contribuind major la acest fenomen”, se arată în comunicatul Prefecturii.

Sursa citată mai precizează că lansarea oficială a campaniei are loc sâmbătă 29 august 2015, ora 10:00 la sediul CCSI din incinta Centrului de Afaceri Multicultural Cacica.

 


Intră acum și în grupul de