Adela Băişanu a fost înlocuită de la conducerea CAS Suceava


Intră acum și în grupul de

Soţia deputatului Alexandru Băişanu, Adela Băişanu, a fost înlocuită din funcţia de preşedinte-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava.

Adela Baisanu

Potrivit unui comunicat al CAS Suceava, prin Ordinul Preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 866/29.09.2015, înregistrat la CAS Suceava cu nr. 31549/30.09.2015, a încetat contractul de management încheiat între CNAS şi doamna Adela Elena Băişanu, pentru exercitarea mandatului de Preşedinte Director General al CAS Suceava, ca urmare a modificării, prin prevederi legislative, cu peste 50% a indicatorilor de performanta care au stat la baza incheierii contractului de management.

Tot prin ordin al preşedintelui CNAS, directorul executiv economic Victor Cristi Bleortu,  a fost numit sa exercite cu delegare mandatul de Preşedinte Director General al CAS Suceava, manager al sistemului la nivel local.

Bleorţu a mai fost şef al CAS Suceava.

Înlocuirea Adelei Băişanu de la conducerea CAS Suceava intervine la două săptămâni după ce soţul ei, deputatul Alexandru Băişanu, a fost înlocuit de la conducerea organizaţiei judeţene PNL Suceava.


Intră acum și în grupul de