Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni, înscris în competiția națională „Euroscola 2015”


Intră acum și în grupul de

Elevi ai Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni s-au înscris în competiţia naţională pentru licee „EUROSCOLA 2015”, ei fiind invitaţi să propună și să implementeze un proiect de voluntariat cu tema „Solidari cu cei de lângă noi”, care să se adreseze unei comunități defavorizate și care se confruntă cu sărăcia.

Echipa liceului formată din 24 de elevi și coordonată de prof. Romeo Bolohan şi prof. Lăcrămioara Sava a realizat un amplu proiect care a inclus acţiuni de sprijinire a copiilor nevoiaşi, dar şi a bătrânilor din Centrul Social din Dumbrăveni, campanii de promovare a ideilor şi principiilor proiectului în şcoală şi în localitate, realizarea unui afiş şi al unui desen uriaş, dezbateri şi propuneri de iniţiative în cadrul primăriei Dumbrăveni.

Activităţile s-au desfășurat în perioada 4 mai – 5 octombrie 2015 și au fost susţinute de Asociaţie EUROACTIV Suceava.

„Data de 9 octombrie este ultima zi de depunere a proiectelor către Biroul de Informare al Parlamentului European în România, iar în luna noiembrie vor fi publicate rezultatele acestui concurs. Primele 12 echipe de elevi pot câştiga o excursie la Parlamentul European de la Strasbourg, Franţa”, a declarat prof. Romeo Bolohan.


Intră acum și în grupul de