Organizația „Salvați Copiii” dotează cu echipamente medicale în valoare de 14.000 euro secția de neonatologie a Spitalului din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Secția de neonatologie a Spitalului Municipal de Urgență Câmpulung Moldovenesc va fi dotată cu un incubator de transport și o lampă de fototerapie în valoare de 14.000 de euro.

Investiția este realizată de organizația „Salvați Copiii”, iar echipamentele vor fi date în primire unității spitalicești, vineri, 9 octombrie, cu prilejul evenimentelor organizate de „Salvați Copiii” odată cu împlinerea a 25 de ani de activitate.

De asemenea, pentru a marca momentul, suceveanul Cernica Tandin Nicolae va alerga în dimineața zilei de 9 octombrie de la Suceava la Câmpulung Moldovenesc.

Cernica Tandin Nicolae a alergat și anul trecut, pe o distanță de 110 kilometri, între Vatra Dornei și Suceava, tot în cadrul unei campanii a organizației „Salvați Copiii” prin care spitalele din cele două localități au primit echipamente medicale.

„În perioada 2012-2014, Organizația Salvaţi Copiii a reuşit să doteze 54 maternități şi secţii de nou-născuți din România prin campaniile de strângere de fonduri „Bun venit pe lume” și ”Un gest pentru o viață”. Datorită generozității contribuabililor prin campania 2% dar şi a companiilor și a persoanelor fizice, în acest an vom investi 300.000 de euro în dotarea a 21 de secții de nou-născuți din: Pitești, Brașov, două maternități din București, Reșița, Caransebeș, Constanța, Craiova, Hunedoara, Petroșani, Iași, Târgu-Mureș, Roman, Sibiu, Câmpulung Moldovenesc, Arad, Buzău, două maternități în Timișoara, Vaslui, Cluj-Napoca și dezvoltarea de programe de educaţie și suport pentru 5000 de beneficiari din comunități defavorizate”, a declarat președintele organizației „Salvați Copiii” filiala Suceava, Camelia Iordache.

 


Intră acum și în grupul de