Vezi care sunt finaliștii campaniei „Oamenii Timpului” din județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Una dintre cele mai vechi publicații românești, revista de cultură contemporană „Timpul”, fondată la 15 martie 1876 și care l-a avut ca redactor, și apoi prim-redactor, în perioada 1877 – 1883 pe poetul Mihai Eminescu, a inițiat campania regională „Oamenii Timpului”.

Sucevenii sunt invitați să premieze personalități care și-au dovedit excelența în zece domenii ale vieții culturale și sociale și să voteze până pe 6 decembrie finaliștii favoriți accesând site-ul www.oameniitimpului.ro.

Potrivit reprezentanților Asociației Revistei TIMPUL, din totalul de aproape 800 de propuneri, Juriul Național al Campaniei a selectat 80 de finaliști.

Daniel Sandru, Adriana Nazarciuc

„Perioada de propuneri, etapă care a presupus identificarea, documentarea și prejurizarea nominalizaților, nu a fost deloc ușoară. Nevoia de strategii coerente în toate domeniile de activitate, pentru a nu ne pierde în proiecte mici, fără vizibilitate și impact, a fost unul dintre criteriile urmărite de membrii Juriului Național. Toți cei 80 de finaliști din întreaga zonă de desfășurare a Campaniei, pe care îi felicităm, se vor întâlni la Gala Oamenii Timpului pe 12 decembrie, în Sala Mare a Teatrului Național «Vasile Alecsandri» din Iași. Mergem mai departe către etapa în care publicul va avea posibilitatea să își susțină favoriții, acordându-le votul pe platforma www.oameniitimpului.ro. În seara de 11 decembrie, membrii Juriului Național se vor afla la Iași pentru a dezbate împreună dosarele de candidatură ale personalităților și instituțiilor propuse de public. Competiția continuă, în același spirit al excelenței și pe aceeași direcție a reverenței pe care fiecare comunitate este datoare să o facă față de personalitățile sale de excepție, în spiritul ideii de a face împreună o diferență”, a declarat Adriana Nazarciuc, Președintele Asociației Revistei TIMPUL.

Finaliștii campaniei „Oamenii Timpului” din județul Suceava sunt următorii: Gheorghe Cîrstian (LITERATURĂ), Ioan Mateiciuc (ARTE), Mihai Dimian (EDUCAȚIE ȘI CERCETARE), Ionela Păcuraru (SOCIETATE CIVILĂ), Matei Vișniec (DIPLOMAȚIE PUBLICĂ), Constantin-Emil Ursu (MEMORIE ȘI ISTORIE), Sorin Avram (JURNALISM), Tudor Costel Crețu (TINERE VALORI), Dan Dumitrache (SĂNĂTATE) și Vasile Armenean (ANTREPRENORIAT).


Intră acum și în grupul de