CAS Suceava a încheiat contracte cu spitalele din judeţ pentru creşterea salariilor personalului medical

CAS Suceava a încheiat cu cele nouă spitale publice din judeţ contracte pentru acordarea sumelor reprezentând majorarea cu 25% a salariilor personalului din sistemul public sanitar faţă de nivelul acordat pentru luna septembrie 2015.

Obiectul contractului îl reprezintă acordarea sumelor pentru punerea în aplicare a prevederilor OUG nr. 35/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, precizează instituţia.

bani salariu

În contractul încheiat cu fiecare spital public din judeţ este stabilită suma alocată pentru luna octombrie, valoarea serviciilor medicale realizate în luna septembrie, precum şi factorul de corecţie pentru luna octombrie. Factorul de corecţie reprezintă procentul determinat prin raportarea majorării salariale la valoarea serviciilor medicale din luna precedentă, arată sursa citată.

CAS Suceava va încheia acte adiţionale lunare la acest contract având că obiect suma contractată pentru lunile următoare, având în vedere modificările valorii serviciilor medicale realizate şi validate şi a factorului de corecţie.

Valoarea contractată pentru acordarea majorării salariale pentru luna octombrie 2015, pentru cele 9 spitale publice din judeţ este de 1.895.244 lei, iar factorul de corecţie este cuprins între 11,81% şi 19,62%.

loading...