Elevi ai Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava donează sânge pentru răniții din Clubul Colectiv


Intră acum și în grupul de

La Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava a fost demarat proiectul umanitar „Și nouă ne pasă” prin care liceenii donează sânge pentru răniții din clubul bucureștean Colectiv. Proiectul a fost inițiat de directorul colegiului, prof. Virginel Iordache și coordonat de prof. Cristina Mlenarz, prof. Gabriela Grigoraș și prof. Mihaela Țiculeanu.

„<<Și nouă ne pasă>>  au spus din toată inima 58 de elevi din clasele a XII-a, care au împlinit vârsta de 18 ani și care, întrunind condițiile impuse donatorilor, și-au exprimat dorința de a fi alături de semenii lor aflați în suferință, într-un gest exemplar de solidaritate umană”, a declarat prof. Virginel Iordache.

donare sange 1

El a arătat că proiectul se desfășoară în perioada 5-10 noiembrie 2015, dar a menționat faptul că în fiecare an de acum înainte vor repeta acțiunea pentru a fi un exemplu pozitiv în comunitate.

donare sange 2

„Donarea  de sânge reprezintă un exemplu de generozitate și altruism, un gest umanitar de responsabilitate și de implicare în realitățile societății românești. Această acțiune reprezintă un exemplu, dar și un mesaj de îndemn pentru ca tinerii să se dăruiască unor cauze nobile. Elevii colegiului nostru au dat dovadă de umanism, de solidaritate cu tinerii aflați internați în diferite spitale”, a mai declarat directorul Colegiului Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava, prof. Virginel Iordache, mulțumindu-le elevilor și profesorilor pentru implicare.

 


Intră acum și în grupul de