Suceava Noastră dă „Şah la Lungu” şi întreabă de ce pensionarii din Braşov sunt mai respectaţi de primar decât cei din Suceava


Intră acum și în grupul de

Iniţiatorul Asociaţiei Civice Suceava Noastră, Dan Ioan Cuşnir, a apreciat, luni, că nu este normal ca pensionarii din Suceava să nu fie respectaţi de autorităţile locale şi dă ca exemplu un mod de a veni în sprijinul acestora pus în aplicare în Braşov.

sah parc bv
Mese de şah în Parcul Central Braşov

 

Într-un comunicat de presă, Dan Ioan Cuşnir, îi solicită primarului Ion Lungu să observe că în alte oraşe locuitorii sunt respectaţi.

sah parc sv
Mese de şah în Parcul Areni Suceava

 

„Domnule primar Ion Lungu, domnilor viceprimari, stimaţi consilieri locali,

Sesizaţi vreo diferenţă între condiţiile în care, pensionarii din Suceava joacă şah în parcul Areni şi condiţiile în care, pensionarii din Braşov joacă şah în parcul Central? Aţi trecut vreodată prin parcul din Areni, să va uitaţi la pensionarii Sucevei de aproape, nu din maşină? Aveți curajul să îi priviți în ochi?

După o viaţă de muncă, pensionarii Sucevei au şi ei dreptul să fie trataţi cu demnitate! Iar dumneavoastră aveţi obligaţia să îi trataţi cu demnitate şi să îi faceţi să fie mândri că sunt cetăţeni ai Sucevei! Până acum nu aţi reuşit.

masa sah sv
Tablă de şah în parcul din Suceava

Pentru pensionari, jocul de șah reprezintă, poate că una dintre puținele modalitați de petrecere a timpului liber. Pentru dumneavoastră, probabil că șahul reprezinta doar cutia folosită la jocul de table.

Pentru că nu vă pasă de pensionarii Sucevei, de la Suceava Noastră ”aveţi şah” domnule Ion Lungu. Şi în scurt timp va veni şi mutarea de ”şah-mat”.

sah masa parc bv
Tablă de şah în parcul din Braşov

Pentru că Ne Vom Lua Oraşul Înapoi!

Pas cu pas!  Dan Cușnir, iniţiator Suceava Noastră!”, se arată în comunicatul semnat de Dan Ioan Cuşnir.


Intră acum și în grupul de