Suceava Noastră, întrebare la o lună de la inaugurare: Ştiţi că în Piaţa Mare, deja plouă, domnule Ion Lungu?


Intră acum și în grupul de

Asociaţia civică Suceava Noastră atrage atenţia administraţiei locale sucevene că la o lună de la inaugurarea lucrărilor de modernizare a Pieţei agroalimentare din zona centrală a municipiului Suceava deja plouă, iar comercianţii stau cu găleţile pe masă pentru a colecta apa scursă prin acoperişul refăcut.

Vă prezentăm integral comunicatul Asociaţiei Suceava Noastră semnat de iniţiatorul acestei iniţiative civice, Dan Ioan Cuşnir.

Incotro

„Domnule Ion Lungu, Domnilor Viceprimari, Stimaţi Consilieri Locali,

Să ştiţi că puteţi merge în Piaţa Mare oricând, nu doar la inaugurare şi la tăieri de panglici.

Să ştiţi că dacă aţi sta mai mult printre oameni aţi şti ce se întâmplă prin Suceava, ce e bine şi ce nu e bine.

Să ştiţi că în Piaţa Mare, agricultorii, fermierii, micii întreprinzători, stau cu găleţile pe masă, pentru că plouă, deşi Piaţa este proaspăt inaugurată, după ce a fost închisă pentru amenajări, timp de aproape 6 luni.

Să ştiţi că o lucrare finalizată acum mai puţin de o luna trebuia să reziste mulţi ani, nu 2-3 săptămâni, până la prima ploaie.

Să ştiţi că femeile care vând în piaţă, spun că „şi dacă ar fi lucrat 3-4 babe şi tot terminau de vopsit mai repede şi mai bine decât societatea care a efectuat lucrarea”. De curiozitate, aveţi idee cam cât le-a trebuit specialiştilor de la firma respectivă să vopsească profilele metalice de la acoperişul Pieţei?

Să ştiţi că din cauza acoperişului verde, culorile legumelor şi fructelor sunt modificate, neputându-se distinge culoarea reală, iar cei ce vând în piaţă acuză probleme de vedere.

Să ştiţi că la intrarea în Piaţa Mare a fost desenată o săgeata direcțională, la care nimeni nu îi înţelege rostul.

Să ştiţi că Sucevenii ştiu direcţia în care vor să meargă, nu au nevoie de săgeţile voastre!

Şi să mai ştiţi domnule Ion Lungu, că Ne vom Lua Oraşul Înapoi!

Ştiţi cum? Pas cu Pas!

Dan Cușnir, Iniţiator Suceava Noastră”

Piata Suceava 2015


Intră acum și în grupul de