Comercianții din Bazarul Sucevei nu vor plăti chirie pentru perioada în care complexul este închis


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava a adoptat în ședința de joi, 26 noiembrie, un proiect de hotărâre pentru scutirea de la plata chiriilor a comercianților din Bazar, pentru perioada în care complexul este închis.

bazar2

Proiectul a fost propus de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, întrucât din momentul închiderii platformei comerciale, de ISU Suceava, comercianții nu și-au putut desfășura activitatea.

„Îl apreciez pe domnul primar pentru că a venit cu acest proiect, Bazarul municipiului Suceava a fost închis de ISU în baza unor reglementări în vigoare. Este o situație destul de dificilă în Bazar, sunt oameni care acum vindeau pentru tot anul, pentru că este perioada sărbătorilor de iarnă și lumea se aprovizionează de acolo. Trebuie să-i scutim pe acești oameni de la plata chiriilor”, a declarat viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.

Amintim că Bazarul din lunca Sucevei a fost închis de ISU Suceava la data de 9 noiembrie a.c. întrucât nu au fost respectate normele de siguranță și pază la incendii.(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de