Acasă Social Comercianții din Bazarul Sucevei nu vor plăti chirie pentru perioada în care...

Comercianții din Bazarul Sucevei nu vor plăti chirie pentru perioada în care complexul este închis


Intră acum și în grupul de

Consiliul Local Suceava a adoptat în ședința de joi, 26 noiembrie, un proiect de hotărâre pentru scutirea de la plata chiriilor a comercianților din Bazar, pentru perioada în care complexul este închis.

bazar2

Proiectul a fost propus de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, întrucât din momentul închiderii platformei comerciale, de ISU Suceava, comercianții nu și-au putut desfășura activitatea.

„Îl apreciez pe domnul primar pentru că a venit cu acest proiect, Bazarul municipiului Suceava a fost închis de ISU în baza unor reglementări în vigoare. Este o situație destul de dificilă în Bazar, sunt oameni care acum vindeau pentru tot anul, pentru că este perioada sărbătorilor de iarnă și lumea se aprovizionează de acolo. Trebuie să-i scutim pe acești oameni de la plata chiriilor”, a declarat viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.



Amintim că Bazarul din lunca Sucevei a fost închis de ISU Suceava la data de 9 noiembrie a.c. întrucât nu au fost respectate normele de siguranță și pază la incendii.(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version