Trei medalii și două diplome de excelență pentru universitarii suceveni la Infoinvent Chișinău


Intră acum și în grupul de

Reprezentanți ai Universității „Ștefan cel Mare” Suceava au fost distinși la cea de-a XIV-a ediție a Expoziției Internaționale de Inventică INFOINVENT Chișinău, din Republica Moldova, cu trei medalii și două diplome de excelență.

IMG_2236

Evenimentul științific a avut loc în perioada 25-28 noiembrie 2015, delegația USV fiind condusă de prof.univ.dr.ing. Adrian Graur.

adrian graur

Universitarii suceveni au obținut la Chișinău o medalie de aur pentru un „Motor rotativ cu ardere internă” realizat Mihai Ioan și Olariu Elena Daniela.

O altă medalie, de argint, a fost acordată pentru „Vibromotoare magnetostrictive”, un proiect al universitarilor Graur Adrian, Sorea Niculai, Nițan Ilie, Ungureanu Constantin, Olariu Elena, Milici Mariana, Milici Dan, David Cristina, Rață Mihai, Mandici Leon și al regretatului Cernomazu Dorel.

De asemenea, sucevenii s-au întors acasă și cu o medalie de bronz pentru „Actuator electromecanic cu acțiune dublă”, un proiect realizat de Graur Adrian, Milici Mariana, Milici Dan, Rață Mihai, Tanța Ovidiu, Nițan Ilie, Romaniuc Ilie, Negru Mihaela și Cernomazu Dorel.

Mai mult, Olariu Elena Daniela a fost distinsă cu „Diploma Universității Tehnice a Moldovei” pentru „Motorul rotativ cu ardere internă”, și tot cu aceeași diplomă a fost premiat Ungureanu Constantin pentru un „Motor solar”. (Mihaela Tcaciuc)

 

 


Intră acum și în grupul de