FOTO Sute de cumpărători în Bazarul Sucevei, în prima zi de weekend de la redeschidere


Intră acum și în grupul de

Activitățile comerciale din Bazarul Sucevei au reintrat pe un făgaș normal, sâmbătă, în cea de-a doua zi de funcționare după redeschiderea de către ISU. După aproape o lună în care platforma a fost închisă, comercianții și-au reluat activitatea, bucuroși și totodată optimiști că până de sărbători vor reuși să recupereze pierderile.

bazar (11)

Deși vineri, în prima zi după redeschidere, activitatea comercială a fost una foarte slabă, în prima zi de weekend, sute de suceveni au luat cu asalt Bazarul Sucevei pentru a face cumpărături. Sperând să vândă cât mai mult, comercianții au încercat, mai mult ca niciodată, să le facă pe plac clienților, oferindu-le mici reduceri.

Cu toate că luna decembrie este una dintre lunile în care vânzările merg cel mai bine în Bazarul Sucevei, în ajun de Moș Nicolae, comercianții au declarat că nu au fost atât de mulți clienți ca în alți ani. Bazariștii au mai susținut faptul că se așteaptă ca în următoarele două weekend-uri vânzările să fie mai bune, având în vedere că sucevenii vor căuta să-și înnoiască garderoba pentru Crăciun și Revelion.

Bazarul din lunca Sucevei, proaspăt redeschis, are o nouă organizare, aleile principale au fost lărgite, chioșcurile improvizate au dispărut, iar unii pereți ai halelor au fost dărâmați, pentru a permite accesul echipelor de intervenție în caz de dezastre. (M.T.)

 


Intră acum și în grupul de