Dulciuri din partea deputatului Ioan Balan, pentru copiii din cartierul George Enescu


Intră acum și în grupul de

Liberalii au împărțit, luni, cadouri din partea deputatului Ioan Balan în cartierul George Enescu, din municipiul Suceava.

În frunte cu viceprimarii Lucian Harșovschi și Ovidiu Doroftei și cu copreședintele organizației municipale Suceava a PNL, Marius Zmău, aceștia au dăruit copiilor din cartier moși din ciocolată.

Doroftei si Harsovschi Mos Nicolae in George Enescu

Acțiunea care este una de tradiție a parlamentarului liberal a debutat sâmbătă în ajun de Moș Nicoale în  Centru și în cartierul Burdujeni și va continua până în apropierea Crăciunului.

”Ca în fiecare an în decembrie președintele organizației municipale Suceava a PNL, domnul deputat Ioan Balan este alături de copii. Având lângă noi tinerii din PNL, consilierii locali dăruim acești moși din ciocolată împreună cu un gând bun pentru copii și părinții lor. Acțiunea va continua până undeva înainte de Crăciun. Foarte important, în perioada 15-16 decembrie, vom distribui cadouri din partea Primăriei Suceava ca urmare a faptului că aleșii PNL au aprobat acest lucru în bugetul local. Vom împărți în jur de 5.000 de cadouri. Vom pune și noi consilierii liberali mână de la mână pentru a dărui cadouri copiilor din Suceava, care sunt niște copiii foarte cuminți.   Este o lună în care trebuie să fim mai buni, să fim aproape de cei nevoiași. O lună în care să ne simțim cu toții bine și să uităm de greutăți”, a declarat Lucian Harșovschi. (R.N.B.)


Intră acum și în grupul de