Număr record de votanţi la alegerile structurilor de conducere ale Colegiului Medicilor Suceava


Intră acum și în grupul de

Un număr de 340 de medici suceveni au participat, duminică, luni şi marţi, la cel de al doilea tur de scrutin organizat la Suceava pentru alegerea structurilor de conducere ale Colegiului Medicilor Suceava, numărul electorilor fiind cel mare mare din istoria alegerilor acestui for.

Preşedintele Comisiei Electorale Judeţene, medicul Ana Burcă, a declarat pentru NewsBucovina că la cel de al doilea tur de scrutin pentru alegerea structurilor de conducere ale Colegiului Medicilor Suceava au participat 340 de medici din judeţul Suceava, reprezentând 40 la sută din numărul total al membrilor cu drept de vot.

Colegiul medicilor Suceava

Medicul sucevean a spus că participarea la vot a fost una foarte bună apreciind că numărul electorilor a fost cel mai mare din istoria alegerilor acestui for.

Ea a mai spus că, după cel de al doilea tur de scutin, procesele verbale au fost transmise Comisiei Electorale Centrale a Colegiului Medicilor din România care urmează ca, în termen de 48 de ore, să valideze alegerile desfăşurate la Suceava.

Preşedintele Comisiei Electorale Judeţene a precizat că după validarea alegerilor urmează să se stabilească data desfăşurării primei şedinţe a noului Consiliu Judeţean al Colegiului Medicilor Suceava.

Medicul sucevean a arătat că în cadrul şedinţei respective vor fi înmânate mandatele membrilor noului Consiliu Judeţean al CM Suceava, după care Comisia Electorală Judeţeană se dizolvă.

În prima şedinţă a Consiliului Judeţean al CM Suceava se alege structura biroului executiv şi reprezentantul în Consiliul Naţional al Colegiului Medicilor din România.(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de