Angajări: Peste 40 de posturi vacante au fost scoase la concurs de SJU Suceava


Intră acum și în grupul de

Peste 40 de posturi vacante de asistent medical, îngrijitoare, kinetoterapeut şi infimier debutant au fost scoase la concurs, în acest an, de Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, concursul urmând să fie organizat la începutul lunii februarie.

spitalul judetean suceava 1Managerul SJU Suceava, economist Vasile Rîmbu, a declarat, joi, că au fost scoase la concurs alte 44 de posturi, din care 12 de asistent medical, respectiv şase de asistent medical principal, trei de asistent medical generalist şi trei de asistent medical debutant, opt posturi de îngrijitoare, 22 de posturi de infirmier debutant, un post de kinetoterapeut şi un post de curier.

Rîmbu a spus că SJU Suceava a solicitat, iar Consiliului Judeţean Suceava a aprobat, transformarea posturilor de infirmier în posturi de infirmier debutant pentru a da posibilitatea cât mai multor persoane să se poată înscrie la concursul pentru ocuparea posturilor vacante, programat în data de 4 februarie 2016.

“Ţinând cont de criza locurilor de muncă, aşteptăm cu interes personal dedicat profesiei, cu perspectiva de a lucra şi promova la locul de muncă, mai ales că spitalul nostru oferă condiţii de muncă foarte bune”, a subliniat Rîmbu care a adăugat că sunt aştepaţi să se înscrie la concurs cât mai mulţi tineri absolvenţi.

El a spus că în cazul infirmierilor debutanţi candidaţii care promovează concursul de ocupare a posturilor vacante vor urma cursuri de instruire profesională.(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de