Activitate didactică susținută de un lector francez la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi din Fălticeni

Un lector francez desfășoară activităţi didactice, în perioada 8 – 20 martie a.c., la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi din Fălticeni, la nivelul catedrei „Pregătire socio-umană şi limbi străine”.

jandarmi (6)

Potrivit, purtătorului de cuvânt al Şcoalii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, maior Cristian Ipate, lectorul francez Audrey Selnet va desfășura activității cu elevii anului II.

„Activităţile care se vor desfăşura vor fi de natură să trezească interesul elevilor în ceea ce priveşte limba şi cultura franceză, precum şi stimularea dorinţei de perfecţionare a nivelului lingvistic, prin conştientizarea importanţei limbilor străine în societatea contemporană şi în contextul participării Jandarmeriei Române la numeroase misiuni internaţionale”, a declarat maiorul Cristian Ipate.

El a menționat că marți, de 8 martie, cadrele militare şi personalul contractual feminin, precum şi elevele şcolii au primit flori şi felicitări din partea colegilor şi a comenzii unităţii.

„De asemenea, dra. lector Audrey Selnet a fost primită cu ospitalitate de către colegii jandarmi, care i-au oferit un mărţişor şi un buchet de flori”, a precizat Ipate. (Mihaela Tcaciuc)

 

loading...