Un copil de zece ani de la Şcoala din Sf. Ilie este câştigătorul concursului de desene iniţiat de Carrefour Suceava şi pleacă la Disney Land


Intră acum și în grupul de

Un copil în vârstă de 10 ani, aflat în grija unui asistent maternal profesionist, a câştigat premiul cel mare la Concursul de desene inițiat de Carrefour Suceava, respectiv o excursie trei zile și două nopți la Paris, în țara desenelor animate: Disney Land.

Coca Stelian 4

Potrivit unui comunicat de presă al DGASPC Suceava, Stelian Coca, în vârstă de 10 ani, elev în clasa a IV-a la Școala Gimnazială Sf. Ilie din comuna suceveană Şcheia a fost desemnat câştigătorul premiului cel mare la Concursul de desene iniţiat de Carrefour Suceava.

Băiatul se află în grija asistentului maternal profesionist Elena Marţineac de la vârsta de un an, este talentat la desen şi a participat la mai multe concursuri de desen.

În comunicatul de presă se precizează că băiatul “a îndrăgit cartea, este talentat la desen, îi place să joace fotbal și este pasionat de tractor”, are rezultate şcolare foarte bune, fiind premiant din clasa I şi visează să devină ”șofer de tir”.

Stelian  ține legătura cu mama sa, care îl vizitează când are posibilitatea.

“Printre desenele trimise de Școala Gimnazială Sf. Ilie, la concursul demarat de Carrefour Suceava, s-a aflat și desenul lui Stelian, iar de data aceasta, din 8000 de desene, al lui a primit marele premiu. Munca și talentul și un dram de noroc i-au adus lui Stelian o excursie de neuitat în vara acestui an. Îl felicităm și sperăm să fie un exemplu pentru toți copiii care încă nu îndrăznesc să viseze și să acționeze!Felicităm și familia asistentului maternal pentru munca depusă și pentru afecțiunea cu care îl înconjoară pe Stelian!”, se mai precizează în comunicatul de presă al DGASPC Suceava.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de