Trei centre temporare de sacrificare a mieilor în Suceava, Vereşti şi Câmpulung Moldovenesc sunt verificate în vederea autorizării

DSVSA Suceava a primit cinci cereri pentru autorizarea temporară a unor centre de sacrificare a mieilor, două nefiind acceptate


Intră acum și în grupul de

Trei solicitări de autorizare temporară a unor centre de sacrificare a mieilor au fost depuse la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava de primării şi producători din judeţul Suceava.

Miel2

Directorul DSVSA Suceava, medicul veterinar Laurenţiu Leon Postolache, a declarat pentru News Bucovina că au fost depuse trei solicitări de autorizare temporară a unor centre de sacrificare miei pentru zonele Suceava, Vereşti şi Câmpulung Moldovenesc.

El a spus că cererile vin din partea primăriilor şi producătorilor din zonele respective, iar DSVSA face verificări privind îndeplinirea condiţiilor de sacrificare a mieilor.

“ Au mai fost alte două solicitări pentru autorizarea temporară a unor centre de sacrificare a mieilor, însă DSVSA Suceava nu a dat acceptul pentru funcţionarea temporară a acestora întrucât nu erau îndeplinite aceste condiţii”, a precizat Leon Postolache.

Directorul DSVSA Suceava a mai spus că în cazul în care vor fi autorizate temporar cele trei centre, acestea “vor fi atent monitorizate” medicii veterinari din zonele respective.(Liliana Bujdei)

 

 

 


Intră acum și în grupul de