115 posturi didactice vacante au fost ocupate în cadrul etapei de pretransfer consimţit între unităţile de învăţământ din judeţul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un număr de 115 posturi didactice vacante/catedre au fost ocupate în cadrul şedinţei publice de pretransfer consimţit între unităţile de învăţământ din judeţul Suceava, organizată la Colegiul Tehnic “Petru Muşat” Suceava.

ISJ Suceava

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, profesorul Cezar Anuţei, a declarat, miercuri, pentru NewsBucovina că 133 de cadre didactice şi-au depus dosarele pentru participarea la etapa de pretransfer consimţit între unităţile de învăţământ, iar 121 dintre acestea au participat la şedinţa publică de pretransfer.

Anuţei a spus că 115 posturi didactice vacante/catedre au fost ocupate în cadrul etapei de pretransfer consimţit între unităţile de învăţământ, 10 dintre acestea fiind ocupate de profesori din alte judeţe.

Din totalul celor care au realizat pretransferul, 36 sunt învăţători, 18- profesori de matematică, 11- educatori, 9 –profesori de limba engleză, 8- profesori de educaţie fizică şi sport şi 7 profesori de fizică.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de