Gradiniță de 200.000 de euro inaugurată la Dorna Arini


Intră acum și în grupul de

Comunitatea din Cozănești, comuna Dorna Arini are cu se mândri la capitolul infrastructură școlară. Duminică a fost inaugurată noua grădiniță cu program normal din satul Cozănești realizată prin intermediul programului Leader GAL-Bazinul Dornelor, care a costat aproximativ 200.000 de euro și este realizată după cele mai moderne standarde europene.

IMG-20160515-WA0007
Inaugurare Gradinita Cozanesti, Dorna Arini

Edificiul, care are 3 clase moderne, spații de joacă de interior dar si de exterior, ludotecă și poate găzdui între 60 și 80 de copii, a fost început la finele anului 2014 și finalizat în luna noiembrie a anului 2015.

Restul perioadei de timp, până la inaugurare, autoritățile locale l-au folosit pentru a obține tooate avizele necesare funcționării grădiniței, Primăria putându-se lăuda cu toate documentele în regulă.

”Acest lăcaș a fost construit la standarde europene, cu spații largi. La ora actuală are atoate avizele necesare. Acești minunați copii pe care comuna Dorna Arini îi are trebuie să aibă un loc potrivit pentru o educație corectă. Sunt de părere că trebuie să le asigurăm toate condițiile pentru o educație corectă pentru că doar așa și noi vom avea viitor”, a spus la inaugurare primarul comunei, Ioan Moraru.

IMG-20160515-WA0004

La inaugurare a fost prezent și președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, parlamentari suceveni, cadre didactice de la școala din comună dar și consilieri locali.

”Am tot fost acuzați că nu ieșim în față cu realizările noastre dar noi, cei de la Dorna Arini, cei care facem treabă, nu prea ne lăudăm. Pot spune doar că până acum am făcut foarte multe lucruri și stăm cu fruntea sus în fața tuturor pentru că nu ne este rușine”, a mai spus Ioan Moraru. (A. Dima)

IMG-20160515-WA0002


Intră acum și în grupul de