Școala de Toamnă “English as a Jar of Knowledge”, organizată în perioada 5-9 septembrie 2016, sub partonajul USV şi ISJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Elevii Şcolii Gimnaziale “Niculae Popinceanu” Mihoveni vor avea posibilitatea să descopere o nouă perspectivă asupra învăţării limbii engleze în cadrul Şcolii de toamnă „English as a Jar of Knowledge”, ce se va desfăşura în perioada 5-9 septembrie 2016.

engleza

Potrivit unui comunicat de presă al USV, Şcoala de toamnă „English as a Jar of Knowledge” este organizată sub patronajul Universității „Ștefan cel Mare” și al Inspectoratului Școlar Județean Suceava, Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării, împreună cu Asociația pentru Studii Anglofone „Silvia Manoliu” și Școala Gimnazială „Dimitrie Păcurariu” Șcheia.

“În acest an, activitatea se adresează în primul rând elevilor Școlii Gimnaziale „Niculae Popinceanu” Mihoveni, cărora le oferă o nouă perspectivă asupra învățării limbii engleze. Aceștia vor beneficia de o perioadă de imersiune în cultura britanică, respectiv americană, pe durata unei săptămâni. Într-un mediu de învățare și joacă nou, elevii vor avea ocazia de a înțelege mai bine importanța limbii engleze vorbite pentru dezvoltarea personală și profesională. Tinerii participanți vor câștiga experiența interacțiunii individuale cu vorbitori nativi, cu studenți ai facultății și profesori din colectivul de engleză al Departamentului de Limbi și Literaturi Străine”, se precizează în comunicatul de presă al USV.

Sursa citată precizează că această activitate se înscrie în demersul colectivului de engleză al Facultății de Litere și Științe ale Comunicării din USV “de a strânge legăturile cu toți vorbitorii de limba engleză, dar mai ales cu profesorii de engleză și cu elevii lor”, prin acțiuni organizate de către Asociația pentru Studii Anglofone „Silvia Manoliu”. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de