Acasă Social La concursul de suplinire necalificată au participat 31 de candidaţi suceveni. Doar...

La concursul de suplinire necalificată au participat 31 de candidaţi suceveni. Doar doi au obţinut note sub 5


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei, a declarat, marţi, pentru NewsBucovina că la proba scrisă a Concursului de suplinire necalificată, desfășurat în data de 5 septembrie 2016, s-au înscris 36 de candidaţi, iar dintre aceştia cinci au absentat.

examen



Din totalul celor 31 de candidaţi prezenţi,  la învăţători au fost patru candidaţi, la educatori -10, limba franceză -1, informatică -1, educație tehnologică- 1, educație muzicală- 2, confecții piele- 1, biologie- 1, arte vizuale- 1, limba rusă maternă- 1, matematică- 3, turism – maiștri instructor- 1, turism și servicii -1, alimentație publică- 1, silvicultură- 1 şi la terapie educațională complex și integrate- 1 candidat.

Anuţei a spus că în urma susţinerii probei scrise la Concursul de suplinire necalificată, doi candidaţi au obţinut note sub 5, alţi 13 au luat note cuprinse între 5 şi 7, opt candidaţi au luat note mai mari sau egale cu 7 și mai mici de 8, alţi şase candidaţi au luat note mai mari sau egale cu 8 și mai mici de 9, iar doi candidaţi au obţinute note mai mari sau egale cu 9 și mai mici de 10.

Potrivit calendarului privind organizarea Concursului de suplinire necalficată, depunerea contestaţiilor este prevăzută pentru 6 şi 7 septembrie, afişarea rezultatelor finale va avea loc în data de 7 septembrie, iar în data de 9 septembrie este prevăzută şedinţa publică. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version