800 de saci cu deșeuri menajere, colectați în cadrul acțiunii “Ziua curăţeniei de toamnă în Fălticeni”


Intră acum și în grupul de

Primăria municipiului Fălticeni, în parteneriat cu unităţile de învăţământ, a organizat vineri, 7 octombrie a.c., o acţiune de curăţenie generală în localitate.

ziua-curateniei-de-toamna

Activitatea de salubrizare a început la ora 8:30, după ce angajaţii municipalităţii au împărţit elevilor, profesorilor, consilierilor locali și funcţionarilor publici, mănuşi, mături, greble, lopeţi și saci menajeri.

Echipele de curăţenie au fost prezente atât în zonele centrale ale oraşului, în zonele adiacente blocurilor, unităţilor de învăţământ sau a instituţiilor publice cât şi în suburbii.

„Ziua curăţeniei de toamnă a avut ca obiectiv salubrizarea şi igienizarea carosabilului şi a trotuarelor, a spaţiilor şi zonelor verzi din cartierele de locuinţe, a parcurilor şi grădinilor publice, salubrizarea şi igienizarea cursurilor de apă. Cu toate că acţiuni de salubrizare sunt efectuate zilnic, în această zi, în mod special, am colaborat cu  instituţiile de învăţământ care şi-au arătat disponibilitatea pentru acestă acţiune de amploare, pentru schimbarea imaginii oraşului”, a precizat primarul Cătălin Coman.

El a menționat că în cadrul acţiunii “Ziua curăţeniei de toamnă în Fălticeni” au fost colectaţi 800 de saci cu deşuri menajere, din care 120 au fost colectaţi selectiv cu PET-uri şi doze de aluminiu .

 


Intră acum și în grupul de