La Suceava se desfășoară a XII-a ediție a ”Festivalului Șanselor Tale”


Intră acum și în grupul de

La Suceava are loc în perioada 7 – 11 noiembrie a.c., cea de-a XII-a ediție a ”Festivalului Șanselor Tale”, eveniment organizat de Asociația Regională de Educare a Adulților Suceava – AREAS.

Potrivit organizatorilor, în acest an manifestarea se desfășoară sub egida „Dezvoltarea rurală prin educație”.

În Săptămâna Educației Permanente de anul acesta (7 – 11 noiembrie a.c), asociația AREAS în parteneriat cu Institutul Bucovina, Asociația ACDC și Asociația Biosilva au pregătit evenimente de promovare a educației formale și non-formale prin campanii ce susțin accesul la grădiniță a copiilor din mediile defavorizate (,,Grădiniță pentru toți copiii’’), precum și campanii de ecologizare (,,Let’s do it Romania’’) cât și susținerea campaniei ShoeBox la nivel local.

festivalul-sanselor-tale

De asemenea, se vor prezenta proiectele în derulare finanțate prin programul Erasmus Plus, fonduri norvegiene, cât și proiecte finanțate din fonduri publice.

În cadrul acestui eveniment se vor organiza workshop-uri și seminarii de diseminare ,,NETPLANTS’’ și expoziții de sculpturi pe lemn cu tematica ,,Spiritele pădurii’’.

Totodată, programul festivalului cuprinde și Gala Voluntarilor, care va avea loc joi, 10 noiembrie a.c., în Sala ,,Ștefan cel Mare’’ din cadrul Consiliul Județean Suceava, începând cu orele 13:00.

 


Intră acum și în grupul de