”Academia de Munte” a ajuns la al VII-lea sezon. Cum poți participa la cursurile gratuite de alpinism, river rafting, speologie și supraviețuire


Intră acum și în grupul de

Asociația Ghizilor din Bucovina anunță deschiderea unui nou sezon al școlii educative ”Academia de Munte” (ADM), care are loc în cadrul proiectului „Ia A(l)titudine”, desfășurat în parteneriat cu Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava.

afis-academia-de-munte

Într-un comunicat al Asociației Ghizilor din Bucovina se arată că prima intalnire din cadrul celui de al VII-lea sezon ADM va avea loc marți, 22 noiembrie, la ora 18:00, în sala E210 (corpul E, etajul 2) a universității sucevene.

”Ai ratat prima întâlnire, nu-i nimic, te așteptăm în fiecare zi de marti, la aceeași ora, în locatia mai sus menționată. O data pe lună, are loc o aplicație, adica o expediție pe munte de două zile (de regulă în weekend) pentru a pune în practică cunoștintele teoretice acumulate la cursuri.

Membrii asociației și colaboratorii acesteia vor susține în regim de voluntariat cursuri teoretice si workshop-uri de initiere in tainele activitatilor outdoor”, precizează sursa citată.

Academia de Munte este o școala educativă la care se poate înscrie orice persoană care iubește natura, considerându-se că toti cursanții au un nivel zero de pregătire, indiferent de experiența montană acumulată anterior.

”Aici aveți șansa de a va completa cunoștințele de alpinism clasic si hibernal, schi de tura, rafting, canyoning, speologie, supraviețuire, tehnici de prim ajutor si altele.

Mai multe detalii gasiti accesand pagina asociatiei http://bucovinaguides.ro/cursuri/ sau Event FB https://www.facebook.com/events/1162118507210850/”, se mai arată în comunicatul Asociația Ghizilor din Bucovina. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de