FOTO Elevii Școlii Gimnaziale Sf. Ilie au donat fructe și legume copiilor instituționalizați de la Casa de Tip Familial Șcheia


Intră acum și în grupul de

La Şcoala Gimnazială „Dimitrie Păcurariu” Șcheia – structura Sf. Ilie s-a desfășurat în perioada 14-18 noiembrie a.c., activitatea de voluntariat „Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”.

Activitatea de colectare a legumelor și fructelor a fost realizată de cadre didactice, elevi și părinți de la Școala Gimnazială Sf. Ilie și s-a finalizat prin donarea produselor copiilor instituționalizați de la Casa de Tip Familial Șcheia.

Potrivit reprezentanților instituției de învățământ, acțiunea este considerată a fi continuarea activităților de voluntariat a elevilor și cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială „Dimitrie Păcurariu” Șcheia – cu structurile aferente.

Coordonatorul SNAC al Şcolii Gimnaziale „Dimitrie Păcurariu” Șcheia, prof. Rodica Ungureanu, mulțumește părinților, elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Sf. Ilie pentru implicare și generozitate.

Activitatea de voluntariat „Săptămâna legumelor şi a fructelor donate” s-a desfășurat în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară.

 


Intră acum și în grupul de