Peste 150 de polițiști suceveni în trafic de Sf Ioan pentru depistarea șoferilor băuți și a celor care circulă cu viteză excesivă


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a anunțat că în următoarea perioadă peste 150 de polițiști suceveni vor fi prezenți în trafic pentru depistarea șoferilor băuți și a celor care circulă cu viteză excesivă.

Astfel, potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, având în vedere valorile crescute de trafic ce se înregistrează în special în zona de munte datorită sărbătorilor de rit vechi, peste 150 de poliţişti vor fi prezenţi cu autoutilitarele din dotare pentru fluidizarea traficului şi creşterea gradului de siguranţă rutieră. În zilele următoare, având în vedere şi celebrarea sărbătorii de Sf. Ioan, poliţiştii vor organiza acţiuni pentru identificarea şoferilor băuţi şi pentru prevenirea accidentelor pe fondul vitezei excesive.

 

Poliţiştii recomandă adoptarea unei conduite preventive în trafic şi respectarea indicaţiilor agenţilor aflaţi în trafic.

 

”Înainte de a pleca la drum, informaţi-vă temeinic despre condiţiile meteo şi starea drumurilor și echipați-vă corespunzător autovehiculul pentru circulația în condiții de iarnă(anvelope specifice sezonului, lanțuri antiderapante, lopată, săculeț cu nisip, rezervă de combustibil etc). Este bine ca din autoturism să nu lipsească hainele groase, pături, alimente, apă potabilă și cel puțin un telefon mobil cu încărcător la priza auto”, precizează Poliția Suceava.

 


Intră acum și în grupul de